OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. február 25. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2005. december 20., kedd 13:59

Magyar innováció és üzleti ötlet nemzetközi sikere
    Zalaegerszeg, 2005. december 20., kedd (OTS-Cégvonal) - A KK Logika Kft. (Chemistry Logic) innovációs ötlete kapta 398 beadott pályázatból az egyik első díjat a Venture Cup Svédországi üzleti tervpályázat első fordulójában. A Venture Cup Európa egyik legrangosabb üzleti tervpályázata, melyre alapozva 1998 óta 110 új vállalat jött létre.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen: http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20051220_001.jpg
    A KK Logika Kft. GVOP pályázati támogatással koncepcióbizonyítási fejlesztést végez. A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósul meg. A cég a Budapesti Műszaki Egyetem Méréstechnika És Információs Rendszerek Tanszéke valamint a Veszprémi Egyetem Képfeldolgozás és Neuroszámítógépek Tanszékével közös fejlesztésben gyógyszerkutatásban alkalmazott számítási példán megmutatta, hogy ezer személyi számítógéppel egyenértékű teljesítmény érhető el újrakonfigurálható számítógépen.
    - A KK Logika technológiája igen nagy jelentőségű lehet a gyógyszerkutatásban. A fedolgozandó hatalmas adatmennyiség óriási számítási kapacitást kíván. A KK Logika technológiája a hardverköltséget töredékére csökkentheti. - nyilatkozott Csizmadia Ferenc, a ChemAxon ügyvezető igazgatója.

    Venture Cup

    A Venture Cup az Északi Országok regionális üzleti tervpályázatait összefogó szervezet, amely segíti a kutatókat, diákokat hogy innovatív ötleteiket egy start-up vállalaton keresztül megvalósítsák. A Venture Cup vállalkozók, kockázati tőkebefektetők és üzleti szakemberek hálózatával segíti a résztvevőket, hogy üzleti ötleteik valósággá váljanak. Bővebb információ: http://frontpage.venturecup.org/

    KK Logika Kft.

    A KK Logika Kft multidisciplináris szakértelemére alapozva fejleszt gyógyszerkémiai módszereket újrakonfigurálható számítógépekre. A céget Bérces Attila tizenötéves, kanadai, ausztriai és svédországi kutatási és innovációs tapasztalatára alapozva alapította testvérével, Bérces Sándorral.
    

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az OTS anyagait minden esetben OTS-Cégvonal jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja  az OTS-be beadott közleményeket,  a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett  közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Rt.
    További információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a sales@mti.hu  elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.