OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. január 8., kedd 09:32

A PicsArt három csillagot érdemel az iPhone-os alkalmazás bevezetésért
    Mountain View, Kalifornia, 2013. január 8., kedd (Business Wire/OTS) - Az Androidon és Kindle-on már futó, világelső képszerkesztő alkalmazás következő célja az iOS platform

    A PicsArt, Inc. végre valóra váltotta a világ legkedveltebb, teljes funkciópalettát kínáló, mobileszközökön használható képszerkesztő programja rajongóinak álmát: a szoftver most már iPhone-on is rendelkezésre áll. Az androidos telefonokon és Kindle eszközökön használatos mobil képszerkesztő appok közt az első helyet elhódító PicsArt az iPhone használók részéről egyre intenzívebb keresletre reagálva készen áll arra, hogy az élre törjön az iOS-alapú mobilfénykép-piacon is. A saját-finanszírozású, ún."crowdsourced" (tömeges kiszervezés révén kifejlesztett) alkalmazás, a PicsArt, rendelkezik az asztali kiadványszerkesztés és látványtervezés során használt összes funkcióval, és intuitív tervezőeszközei lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kreativitásukat szabadjára engedve fényképeikből művészeti alkotásokat varázsoljanak.

"A PicsArt iPhone-os bevezetése egyre növekvő, rendkívül lelkes felhasználói közösségünk érdeme, akiknek átgondolt, a legkisebb részletekre is odafigyelő visszajelzéseinek köszönhetően vált a PicsArt azzá az alkalmazássá, amelyet ma annyian kedvelnek" - fejtette ki Artavazd Mehrabyan, a PicsArt egyik alapítója és műszaki vezetője. "Megszámlálni sem tudnám, hány üzenetet kaptunk a cég alapítása óta, amelyben a felhasználók azt kérték, hogy iPhone-on is használható legyen a program. Sokan közülük akkor kerestek meg minket, amikor platformváltás után nem találtak a mienkhez hasonlóan megbízható és funkciógazdag iPhone-os appot - de szerencsére most már nem kell tovább keresgélniük. Biztosak vagyunk abban, hogy a kreatív iPhone közösség gyorsan megkedveli a PicsArt könnyen használható, intuitív eszközeit, amelyek mindenkiből kihozzák a benne rejlő művészt."

A mobil képszerkesztő appok piacán napról napra jelennek meg az új szereplők és az egyre összetettebb alkalmazások, a fogyasztók azonban egyértelműen olyan alkalmazást keresnek, amely egyrészt teljes körű szerkesztési eszköztárral rendelkezik, másrészt lehetővé teszi számukra, hogy szabadon megoszthassák fényképeiket, akárhol legyenek is, anélkül, hogy magánszférájukba idegeneknek is betekintést kéne engedniük. A 2011 novemberében alapított PicsArt a felhasználói közösségre támaszkodott, és a fogyasztók igényeiből kiindulva, a tőlük érkező javaslatokat felhasználva formálta villámgyorsan a programot a mai rendkívül népszerű alkalmazássá. A lojális PicsArt művészek továbbra is támogatják kedvenc terméküket, amelyet bizonyít a több, mint 500.000 felhasználói vélemény szerint a program átlagban 4,7-es, kiváló minősítése a Google Play-en, és a 2012 végén már 35 millió feletti számú letöltés.

A mobil fényképszerkesztő PicsArt valódi művészeti stúdióként működik, amellyel az átlagos felhasználó professzionális minőségű eszközöket kap a kezébe: lehetővé válik számára, hogy a felszínre hozza a benne rejlő kreativitást, és mesterműve létrehozása közben ugyanakkor remekül szórakozzon is. A PicsArt letisztult, egyszerű és felhasználóbarát felhasználói felületének köszönhetően a felhasználók kialakíthatják saját egyedi fényképstílusukat, és elmenthetik a megörökített pillanat képét, akárhol vannak is, vagy megoszthatják fotóikat bármilyen közösségi médiában.

További információkért kérjük, látogasson el a picsart.com internetes oldalra, a Facebook-ra (https://www.facebook.com/PicsArtPhotoStudio) vagy a Twitterre (twitter.com/PicsArtStudio.


Amit a PicsArtról tudni kell

A PicsArt a kaliforniai mountain view-i székhelyű SocialIn divíziója. A cég annak a frusztrációnak köszönheti létét, melyet a felhasználók éreztek, amikor hosszas keresés után sem találtak olyan ingyenes fényképszerkesztő appot, amely megbízható, széles körű eszköztárral rendelkezett. A vállalkozás 2011 novemberében való indulásakor a piacon volt már ugyan jó néhány remek, egy-két eszközt magában foglaló alkalmazás, olyan ingyenes app azonban nem, amely egyszerre ki tudta volna elégíteni egy fényképész összes igényét. A PicsArtnak sikerült megoldania ezt a problémát, és ma már vezető szerepet tölt be az androidos fényképszerkesztő alkalmazások piacán. A PicsArt folyamatosan a legjobb 50 ingyenes app közt szerepel a Google alkalmazásboltjában, a Google Play-en. Eddig már több, mint 35 millió letöltést regisztráltak, és ez a szám folyamatosan, havonta több, mint 3 millióval nő - pedig a PicsArt fejlesztése még csak nemrégiben kezdődött.

Kapcsolat:
PAN Communications for PicsArt
Susan Frechette, 617-502-4300
picsart@pancomm.com
Twitter: @picsartstudio


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.