OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. augusztus 19., kedd 09:00

Tullni Nemzetközi Kertészeti Kiállítás Ausztriában
    Tulln, Ausztria, 2014. augusztus 19., kedd (APA/OTS) - Mindössze néhány napig, 2014. augusztus 28-tól szeptember 1-jéig tart a Tullni Nemzetközi Kertészeti Kiállítás Ausztriában, amelynek részeként megtekinthető Európa legnagyobb virágkiállítása. A virágkiállítás ez évi központi témája: "A zene világa".

    A tullni vásárváros, amely otthont ad Európa legnagyobb virágkiállításának, augusztus 28-tól szeptember 2-ig a kertek és virágok szerelmeseinek központja lesz. A csodálatos kompozíciók, gyönyörű csokrok, fantasztikus tavak és a festőien megalkotott tematikus tájképek mindenki számára gazdag ötlettárul szolgálnak egy saját "zöld otthon" megtervezéséhez.

A virágkiállításon Ausztria legjobb kertészei és virágszakértői mutatják be az összesen 200000 virág felhasználásával létrehozott, a kellemesen hangzó idei mottóhoz, a "zene világához" kapcsolódó 'virág- és növényképeiket'. A klasszikus zene témakörében a látogatók a virágok nyelvén ismerkedhetnek Johann Strauss "Kék Duna" keringőjével, Wolfgang Amadeus Mozart "Varázsfuvolájával" és Antonio Vivaldi legismertebb alkotásával, "A négy évszak" című zeneművel. A palettán szerepelnek ugyanakkor a legjobb rock és popdalok virágadaptációi is: a latin rockzenét Carlos Santana "Black Magic Woman" (Varázslatos, fekete asszony) című dala képviseli, és látható lesz Jürgen Drews "A Bed in a Cornfield" (Ágy a kukoricaföldön) és a Beatles "Yellow Submarine" (Sárga tengeralattjáró) című dalának virágváltozata is.

A változatos programok közt számos különleges kiállítás is szerepel, például a "Der Spiegel-Park" (Tükörpark), a "Genuss mit Phantasie" (Ötletes fogyasztás) és a "GartenVIELFALT" (Változatos kert).

Több mint 500 osztrák és külföldi kiállító mutatja be és kínálja eladásra több ezernyi termékét, és kerttervezéssel, virágokkal, növényekkel, gyümölcsökkel, zöldségekkel és sok más egyébbel kapcsolatos új ötleteit. Ha Ön vágott virágok, balkonnövények, tetőteraszok és belső kertek iránt érdeklődik, netán komplett, bútorokkal berendezett, tavat vagy úszómedencét is magukba foglaló kerteket szeretne látni, akkor feltétlenül látogasson el a tullni Nemzetközi Kertészeti Kiállításra!

A TULLNI NEMZETKÖZI KERTÉSZETI KIÁLLÍTÁS RÉSZEKÉNT MEGTEKINHETŐ
EURÓPA LEGNAGYOBB VIRÁGKIÁLLÍTÁSA

Nyitva tartás:
KIZÁRÓLAG 2014. augusztus 28., csütörtőktől szeptember 2., hétfőig
Nyitva: minden nap 9:00-től 18:00-ig
Tullni Vásárközpont
Ausztria
További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: www.messe-tulln.at

Belépődíjak:
Felnőtt:                                   11,00 euró
Csoportok (20 vagy több fő), nyugdíjasok és diákok:       9,00 euró
6 és 15 év közötti gyermekek:                       2,00 euró
6 éves korig a belépés ingyenes

Kapcsolat:
Barbara Nehyba, MSc
Head of Communication
MESSE TULLN GmbH
3430 Tulln
Austria
Telefon: +43/2272/624030
E-mail: messe@messetulln.at
Web: www.messe-tulln.at
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.