OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 13. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. március 7., csütörtök 15:41

A Magyar Mentőmotor Alapítvány kapta az ELMŰ-ÉMÁSZ adományát
    Budapest, 2019. március 7., csütörtök (OTS) - Az ELMŰ-ÉMÁSZ március 7-én, Budapesten ünnepélyesen átadta az ELMŰ-ÉMÁSZ Ügyfélszolgálati Kft. 500 ezer Ft összegű adományát a Magyar Mentőmotor Alapítvány képviselőinek.

    A Társaság minden évben cégen belüli gyűjtést szervez jótékonysági célokra. A dolgozók által felajánlott forintokat a vezetőség kiegészíti, az így kapott összeget pedig eljuttatják egy olyan alapítványnak, amit a munkatársak szavazás útján választanak ki.

Ezúttal is házon belüli online szavazás formájában dőlt el, ki kapja a felajánlást. Az elmúlt évekhez hasonlóan most is egészségügyi területen működő alapítványra esett a munkatársak választása. 216.600 Ft gyűlt össze a jótékonysági gyűjtésen, amit a Társaság 500.000 Ft-ra kiegészített.

Így összesen fél millió forintot adományozhattak életmentő eszközök vásárlására a Magyar Mentőmotor Alapítvány részére, amely tíz évvel ezelőtt azzal a céllal jött létre, hogy segítse a magyarországi motoros mentés fejlesztését és gondoskodjon arról, hogy a mentőmotorokon dolgozók a lehető legmagasabb szinten végezhessék munkájukat. A támogatást az alapítvány LSU motoros szívó, I-Gel légútbiztosítók és X-Collar nyakrögzítők vásárlására fordítja.

Budapest, 2019. március 7.


Tisztelettel,
Dr. Boross Norbert
Kommunikációs igazgató
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.