OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. július 13. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. május 29., szerda 11:35

Magyar indulója is van a THECHAMPIONSHIP triatlon versenynek
    Budapest, 2019. május 29., szerda (OTS) - Sok nagynevű triatlonista mellett magyar résztvevője is lesz Somorján a hétvégi 150 000 euró összdíjazású világszínvonalú THECHAMPIONSHIP 2019 versenynek!

    2019. június 2-án a kétszeres magyar duatlon és triatlon bajnok Tarnai László mellett Rudy Garcia paralimpikon, Lucy Charles, Anne Haug, Sebastian Kienle, Ben Kanute, Florian Angert, David McNamee, Radka Kahlefeldt sztárfutók is a rajthoz állnak.

A szervezők azokra is gondoltak, akik nem kvalifikáltak a THECHAMPIONSHIP 2019-re. Ők a Tryathlon (300 m úszás, 13 km kerékpározás és 3 km futás), a Sprint (750 m úszás, 20 km kerékpározás és 5 km futás), az Olympic Triathlon (1,5 km úszás, 40 km kerékpározás és 10 km futás), a Middle Distance Triathlon (középtávú triatlon/1,9 km úszás, 90 km kerékpározás és 21,1 km futás) versenyszámok, illetve a Kids run gyermekfutó versenyek közül választhatnak.

A 100 hektáron elterülő x-bionic® a szervezők mindenkit szeretettel várnak!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.