OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. augusztus 8. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. november 25., hétfő 14:37

A Thália Színház közleménye
    Budapest, 2019. november 25., hétfő (OTS) - A Thália Színház vezetősége egy szexuális zaklatási ügyet olyan súlyos bűncselekménynek tekint, amiben nem kívánja átvenni a nyomozó hatóságok vagy a bíróság szerepét.

        Amennyiben a színházban a vezetés tudomására jut ilyen eset, azonnal megteszi a megfelelő lépéseket, és a hatályos törvények alapján jár el. Továbbá dolgozóit és a színház művészeit - ahogyan a korábbi zaklatási ügyek kapcsán is - belső közleményben tájékoztatta, hogy amennyiben zaklatás elszenvedői, vagy tudomásuk van ilyen esetről, hozzák a legfelsőbb vezetőség tudomására. A Thália Színház az áldozatok mellett áll, minden támogatást - legyen az jogi vagy lelki - megkapnak.

    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.