OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. február 25. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2022. május 10., kedd 10:30

Jótékonysági előadás ukrán menekült gyermekek részére a RaM Színházban
    Budapest, 2022. május 10., kedd (OTS) - A Madách Művészeti Iskola május 23-án jótékonysági előadást szervez a Magyarországon menedéket lelt ukrán gyermekek, családok és befogadó családjaik számára.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220510_003.jpg

A Bogármese című előadásban egy gyógyító virág erejéről, a barátságról és a közösségről láthatnak tanító-nevelő és egyben szórakoztató történetet a gyerekek a zene és a tánc nemzetközi nyelvét használva.

A RaM Színház by Freelusion mint befogadó és a művészek így szeretnék kifejezni együttérzésünket és jószándékunkat azok felé, akik most önhibájukon kívül nehéz helyzetbe kerültek. Ez az este  - azon túl, hogy egy kis örömöt és kikapcsolódást jelenthet a háború elől menekülők és azok számára, akik befogadták őket -  jelképezi azt a szándékot, hogy a művészek előadásuk üzenetével reményt és hitet adhassunk mindazoknak, akik most a körülmények miatt nehéz helyzetbe kerültek.

Az előadás előtt és után a Budapest Party Service jóvoltából uzsonnával is kedveskednek a gyerekeknek, valamint a szervezők köszönettel várnak egyéb adományokat is amelyeket szintén a helyszínen lehet előzetesen leadni vagy akár az előadás napján személyesen.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.