OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. július 19., kedd 09:30

Az Intelly 2022. július 20-án elindítja innovatív ingatlanbefektetési platformját
    Genf, 2022. július 19., kedd (Business Wire/OTS) - Ismet Tasceken, a pénzügyi technológiai tevékenységet folytató Intelly vezérigazgatója bemutatta a vállalat új, nagy várakozással övezett befektetési platformját, amely blokkláncalapú tokenizációs technológiát alkalmaz annak érdekében, hogy mindenki számára hozzáférhetővé tegye az ingatlanbefektetéseket.

    A blokkláncalapú pénzügyi technológiai vállalat, az Intelly július 20-án elindítja frakcionált NFT-kre (F-NFT) alapuló ingatlanbefektetési platformját. A befektetők világszerte hozzáférést kapnak az ingatlanbefektetésekhez oly módon, hogy az Intelly INTL tokenjének használatával megvásárolhatnak részeket ingatlaneszközökből (azaz frakcionált ingatlaneszközök tulajdonosaivá válhatnak) a vállalat decentralizált ingatlanbefektetési platformján. Az Intelly 2022 elején sikeresen lezárta elsődleges kriptovaluta-kibocsátását és létrehozta az Intelly tőzsdét (Intelly Exchange). Az Intelly Exchange egy olyan likvid ingatlankereskedelmi piac, ahol a befektetők kereskedhetnek F-NFT-jeikkel, melyeket a piac az azok alapjául szolgáló eszköz nyereségessége alapján áraz be. A tőzsde olyan lakáscélú, kereskedelmi és vállalkozási projekteket jegyez, mint például egy F-NFT-k révén tokenizált márkás üdülőklub vagy étterem, lehetővé téve a befektetők számára, hogy másodpercek alatt váltsanak egyik befektetésről a másikra, attól függően, hogy milyen kockázatokat hajlandók vállalni.

Az ingatlanbefektetési piac átformálása a blokklánc technológia alkalmazása révén

Az Intelly vezérigazgatója, Ismet Tasceken a következőket nyilatkozta: "Svájc kiemelkedő üzleti környezete biztosítja az eszközökkel (ideértve az ingatlanokat) a blokklánc technológia alkalmazásával kereskedő fintech cégek számára kulcsfontosságú stabilitást és előreláthatóságot. Bár az ingatlanszektor jelenlegi értéke több mint 3,7 billió USA dollár, az ágazat működésére továbbra is jellemző az az alacsony szintű hatékonyság, amely már évtizedek óta problémákat okoz ebben a szektorban. Terveink szerint több mint 30 évre visszanyúló tapasztalatainkra, ágazati kapcsolatrendszerünkre és a blokklánc erejére támaszkodva hozzáférhetővé tesszük a szektorban rejlő lehetőségeket, és ezzel új korszakot nyitunk az ingatlanbefektetési piacon."

A tokenizációs piac forgalma 2030-ra várhatóan meghaladja a 9,2 milliárd USA dollárt

Az ingatlanbefektetések hosszú távú nyereséget kínálnak, de kiaknázásukhoz jelentős mértékű forráslekötés szükséges, ami sok befektető esetében akadályozza a piacra való belépést. Az Intelly F-NFT platformja számos olyan lépést kiküszöböl, amely az ingatlanbefektetésekben való részvételhez szükséges. Az Intelly egységes ökoszisztémája áthidalja a fizikai és a virtuális világ közti szakadékot, és biztosítja a gyorsan növekvő, 2030-ra várhatóan a 9,2 milliárd USA dollárt is meghaladó forgalmú tokenizációs piaccal való kapcsolatot. Megjegyezve, hogy a platformon július 20-án kezdődik meg a kereskedés, Tasceken hozzátette: "Ami az Intelly-t megkülönbözteti a versenytársaitól, az az ágazati lábnyoma méretének és saját fejlesztésű technológiája kiválóságának ötvözete. Erre, valamint pénzügyi erőnkre, tapasztalatainkra és elképzeléseinkre támaszkodva nyereséges lehetőségeket tudunk kínálni ügyfeleinknek az ingatlanbefektetések tokenizálása révén."

Fényképek/multimédia galéria a következő internetes címen érhető el: https://www.businesswire.com/news/home/52780911/en

Kapcsolat:
Carlos R. Tuzun
contact@intelly.tech
https://intelly.tech


Forrás: Intelly


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.