OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. február 25. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. augusztus 25., csütörtök 11:21

A Mary Kay Inc. a természetvédelemről, a fenntarthatóságról és a vállalati felelősségvállalásról beszélt a TNC Óceánok panelmegbeszélésén (1. rész)
    Dallas, 2022. augusztus 25., csütörtök (Business Wire/OTS) - A vállalati fenntarthatóság és felelősségvállalás egyik globális szószólója, a Mary Kay Inc. már régóta az első vonalban küzd óceánjaink megvédéséért. Nemrégiben a márka képviselői részt vettek a Making Waves: Women Leaders in Ocean Conservation (Hullámokat keltünk: Női vezetők az óceánok védelme érdekében) című virtuális panelmegbeszélésen, amelynek házigazdája a The Nature Conservancy volt. A The Nature Conservancy globális környezetvédelmi nonprofit szervezet, amelynek célja egy olyan világ létrehozása, ahol az emberek és a természet egészséges, harmonikus egészet alkotnak.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20220824005167/en/

A panelmegbeszélésen a résztvevők áttekintették, hogyan irányítják a női vezetők szerte a világon az óceánjaink egészségének helyreállítását célzó erőfeszítéseket, és megállapították, hogy még többet kell tenni ennek érdekében. A további fontos témák közé tartozott a nők gazdasági felemelkedésének támogatása, az oktatás, a következő generáció motiválása, valamint a helyi vezetés fontossága.

A panelbeszélgetésen a Mary Kay-hez csatlakozó további előadók közt szerepeltek az alábbiak:
     -    Dr. Lizzie Mcleod, a The Nature Conservancy Globális zátonyprogramjának (Global Reefs) vezetője
     -    Dr. Sherry Constantine, a The Nature Conservancy Kelet-karib-tengeri programjának (Eastern Caribbean Program) igazgatója
     -    Robyn James, a The Nature Conservancy Nemi és egyenlőségi ügyek tanácsadója az ázsiai és csendes-óceáni térségben
     -    Selina N. Leem, klímaharcos és költő a Marshall-szigetekről
     -    Jennifer Morris, a The Nature Conservancy vezérigazgatója

"Az éghajlatváltozás ellen és az óceánok megőrzéséért küzdők globális támogatásának fokozása alapvető módja a kettős, egyrészt a biológiai sokszínűséget, másrészt az éghajlatot fenyegető válság elleni küzdelemnek" - jelentette ki Dr. Lizzie Mcleod, a The Nature Conservancy Globális zátonyprogramjának (Global Reefs) vezetője. "Továbbá annak elősegítése, hogy a nők képesek legyenek részt venni az óceánok megőrzéséért és az éghajlatváltozás visszafordításáért folyó munkában, illetve vezetni azt, biztosítja, hogy a projektek jobban megfelelnek a közösségek igényeinek, fenntarthatóbbak és egyenlőbbek, és mind az emberek, mind a természet számára hasznosak legyenek."

A Mary Kay tudatában van annak, hogy az óceánjaink egészségét fenyegető bármilyen veszély egyben mindnyájunk életét is fenyegeti, és ezért elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy együttműködjünk e téren más vezetőkkel az érdemi eredmények elérése érdekében.

További információkért a Mary Kay fenntarthatóság iránti elkötelezettségéről látogasson el a marykayglobal.com/sustainability internetes címre, és töltse le a Mary Kay "Enriching Lives Today for a Sustainable Tomorrow" (Az élet gazdagítása ma egy fenntartható holnap érdekében) címet viselő, globális fenntarthatósági stratégiáját! (folyt.)2022. augusztus 25., csütörtök 11:22

A Mary Kay Inc. a természetvédelemről, a fenntarthatóságról és a vállalati felelősségvállalásról beszélt a TNC Óceánok panelmegbeszélésén (2. rész)
    Dallas, 2022. augusztus 25., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    
Amit a The Nature Conservancy-ról (TNC) tudni kell…

A The Nature Conservancy globális természetvédelmi szervezet, amelynek küldetése a minden életnek otthont adó földek és vizek megóvása. Tudományos eszközöket felhasználva innovatív, pragmatikus megoldásokat dolgozunk ki a világ legnagyobb kihívásainak leküzdésére annak érdekében, hogy a természet és az emberek együtt élhessenek. Rendkívül széleskörű tevékenységünk kiterjed az éghajlatváltozás elleni küzdelemre, a talajvédelemre, a vizek és óceánok védelmére, fenntartható élelmiszer és víz biztosítására és a városok fenntarthatóbbá tételének támogatására. 79 országban és területen munkálkodva olyan kollaboratív megközelítést alkalmazunk, amely segítségével tevékenységünkbe bevonjuk a helyi közösségeket, kormányokat, a magánszektort és más partnereket. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.nature.org) vagy kövessen minket a Twitteren: @nature_press..


Amit a Mary Kay Inc.-ről tudni kell…

Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, egyetlen cél teljesítését tűzte ki az általa megálmodott és 1963-ban létrehozott szépségápolási cég elé: tegye gazdagabbá a nők életét. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. Vállalkozásfejlesztő szervezetként a Mary Kay elkötelezett aziránt, hogy képzés, mentorálás, érdekképviselet, hálózatépítés és innováció révén támogassa a nők szerepvállalását azon az úton, amely a gazdasági függetlenséghez vezet. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási, és dekorkozmetikai termékek, táplálékkiegészítők, illetve illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay hisz abban, hogy életünk gazdagításával egy fenntartható jövőt biztosíthatunk, és szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel az üzleti kiválóság elérésének elősegítése, a rákkutatások támogatása, a nemek közti egyenlőség elérésének előrevitele, a családon belüli erőszak áldozatainak védelme és a közösségi életterek szépítése céljából, és arra törekszik, hogy támogatásával a gyermekek megvalósíthassák álmaikat. További információkért látogasson el a marykayglobal.com internetes címre és kövessen minket a Facebook-on, az Instagram-on, a LinkedIn-en vagy a Twitter-en!

 Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220824005167/en/

Kapcsolat:

Mary Kay Inc.
Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com

The Nature Conservancy
Misty Edgecomb
Communications Director
medgecomb@tnc.org or 484-343-3223


Forrás: Mary Kay Inc.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.