OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. augusztus 30., kedd 12:01

A Quectel ultra-szélessávú 5G-s R16 modulja megkapta a tanúsítványt, mely szerint alkalmas a T-Mobile 5G-s és LTE-A hálózatain való használatra (1. rész)
    Vancouver, Brit Columbia, 2022. augusztus 30., kedd (Business Wire/OTS) - Az IoT megoldások egyik globális szolgáltatója, a Quectel Wireless Solutions bejelentette, hogy RM520N-GL 5G-s NR modulja, amely megfelel a 3GPP Release 16 (R16) szabványoknak, megkapta a tanúsítványt, mely szerint alkalmas a T-Mobile 5G-s és LTE-A hálózatain való használatra az Amerikai Egyesült Államokban.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20220829005280/en/

A tanúsítvány megszerzésének eredményeként az RM520N-GL-t használó ügyfelek szabadon telepíthetik otthoni átjáróikat, ipari routereiket, ipari automatizálási eszközeiket, önjáró szállítóeszközeiket, robotjaikat, drónjaikat, fogyasztói és ipari laptopjaikat és egyéb következő generációs IoT (dolgok internete) alkalmazásaikat a T-Mobile 5G-s és LTE-A hálózataira.

"Nagy öröm számunkra, hogy a Quectel újabb jelentős előrelépést ért el az 5G terén azzal, hogy az 5G R16 funkciókat támogató modulunk megkapta ezt a fontos tanúsítványt az észak-amerikai piacon" - mondta Norbert Muhrer, a Quectel elnöke és biztonsági vezetője. "Ez megerősíti elkötelezettségünket az innováció előrevitele, valamint az iránt, hogy globális ügyfeleink számára olyan rendkívül megbízható, kategóriájukban a legjob IoT megoldásokat biztosítsunk, amelyek segítik őket az 5G-s IoT alkalmazások bevezetése következő hullámának felgyorsításában."

A Qualcomm SDX62 platformjára támaszkodó RM520N-GL támogatja mind az 5G NSA (nem önálló), mind az SA (önálló) módozatot, valamint az olyan továbbfejlesztett R16 funkciókat, mint az ultra-szélessáv, a milliszekundumos látencia, az 5G-s hálózatszeletelés és a legmagasabb szintű megbízhatóság.

Ez a globális piacokat célzó modul úgy került kialakításra, hogy világszerte támogasson 28 fő 6 GHz alatti sávot (n1/ 2/ 3/ 5/ 7/ 8/ 12/ 13/ 14/ 18/ 20/ 25/ 26/ 28/ 29/ 30/ 38/ 40/ 41/ 48/ 66/ 70/ 71/ 75/ 76/ 77/ 78/ 79), visszafelé is kompatibilis az LTE-A/3G hálózatokkal, és kapcsolódik a globális navigációs műholdrendszerhez (GNSS) a helymeghatározási szolgáltatások biztosítása érdekében. Ez a rendkívül sok integrált funkciót biztosító modul jelentős mértékben kibővítheti az ügyfelek által telepített IoT eszközök körét.

Az iparági M.2-es szabvány formátumú RM520N-GL mérete 30,0 mm x 52,0 mm x 2,3 mm, és így tökéletesen kompatibilis a Quectel 5G-s RM50xQ szériájával, az LTE-A Cat 6 modul EM06/ EM060K szériájával, a Cat 12 modulok EM12/ EM12xR/ EM120K szériájával és a Cat 16 modul EM160R-GL-lel, miáltal rendkívüli módon megkönnyíti az ügyfelek eszközeinek hálózati frissítéseit.

Az RM520N-GL támogatja mind bázisállomás-terminál (downlink) irányban, mind pedig terminál-bázisállomás (uplink) irányban az NR 2 x vivőegyesítést (Carrier Aggregation [CA]) és a 6 GHz alatti időosztásos duplex átvitel (TDD) és frekvenciaosztásos duplex átvitel (FDD) CA mindhárom kombinációját, ideértve az FDD+TDD, a FDD+FDD és a TDD+TDD CA-t. Ez nagyobb 5G-s lefedettséget, kapacitást és átmenőteljesítményt biztosít azáltal, hogy lehetővé teszi az 5G-s spektrumba tartozó, elérhető eszközök kombinálását. Ezeknek a funkcióknak köszönhetően az RM520N-GL akár 3,4 Gb/s letöltési sebességet és maximális, 900 Mb/s feltöltési sebességet biztosít. Ezek az adatátviteli sebességek kielégítik a nagy mobil sávszélességet és megbízható kommunikációs funkciókat igénylő ipari alkalmazások (mint például helyhez kötött vezeték nélküli hozzáférés [FWA], mobil szélessávú berendezések és ipari automatizálás) igényeit.

Az internetprotokollok gazdag tárházával rendelkező RM520N-GL számos opcionális funkciót is támogat, ideértve az eSIM-et és a VoLTE-t, továbbá magában foglal USB 3.1/ PCIe 3.0 szupergyors interfészeket is.

A T-Mobile hálózatán való használatra vonatkozó jóváhagyáson felül a Quectel RM520N-GL modulja globális tanúsítványt kapott a GCF-től, a PTCRB-től, a CE-től, a CCC-től, az RCM-től, az FCC-től és az IC-től is.

Annak érdekében, hogy segítse ügyfeleit a tervezésben/kialakításban, a Quectel szabvány, illetve egyedi igények szerint előállított 5G-s antennák teljes palettáját is biztosítja, amelyek jelentősen javítják a vezeték nélküli kapcsolatot. Az IoT fejlesztők csomagként kaphatják meg az RM520N-GL modult és a Quectel antennáit, valamint előtanúsítási szolgáltatásait, miáltal csökken mind 5G-s eszközeik költsége, mind piaci bevezetési ideje. (folyt.)



2022. augusztus 30., kedd 12:01

A Quectel ultra-szélessávú 5G-s R16 modulja megkapta a tanúsítványt, mely szerint alkalmas a T-Mobile 5G-s és LTE-A hálózatain való használatra (2. rész)
    Vancouver, Brit Columbia, 2022. augusztus 30., kedd (Business Wire/OTS) -

    
Amit a Quectelről tudni kell…

IoT újításaink alapjául a Quectel okosabb világ létrehozása iránti szenvedélye szolgál. Rendkívül ügyfélcentrikus szervezetünk olyan globális IoT megoldásokat biztosít, amelyek kiemelkedő támogatással és szolgáltatásokkal párosulnak. Több mint 4000 szakembert számláló, növekvő globális csapatunk megszabja a mobileszközöt, GNSS, Wi-Fi és Bluetooth® modulok, antennák és IoT konnektivitás terén az innováció ütemét. Regionális irodáinkra és szerte a világon elérhető támogató szolgáltatásainkra támaszkodva nemzetközi vezető szerepet játszunk az IoT fejlesztésében és egy okosabb világ kiépítésében.
Tovább információk: www.Quectel.com, LinkedIn, Facebook és Twitter.

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220829005280/en/

Kapcsolat:
Médiakapcsolatok:
Ashley Liu - media@quectel.com


Forrás: Quectel Wireless Solutions


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.