OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. szeptember 27., kedd 11:50

Hitachi Metals, Ltd.: Értesítés a kereskedelmi név megváltozásáról
    Tokió, 2022. szeptember 27., kedd (Business Wire/OTS) - A Hitachi Metals, Ltd. (a továbbiakban a "Vállalat") ezennel bejelenti, hogy a 2022. szeptember 26-án tartott igazgatótanácsi ülésen hozott határozat értelmében a Vállalat kereskedelmi neve az alábbiak szerint módosul.

    A kereskedelmi név fent bejelentett változás attól függ, hogy a K.K. BCJ-52 által tett felvásárlási ajánlat, amely 2022. szeptember 26-án nyilvános bejelentésre került, sikeresen megvalósul-e, illetve azt követően a kereskedelmi név megváltoztatásához szükséges eljárások (ideértve az Alapító okirat részleges módosítását) sikeresen lezajlanak-e.
     1.    Új kereskedelmi név

     Proterial, Ltd.

     2.    A kereskedelmi név módosulásának tervezett időpontja

     2023. január 4.

     3.    A kereskedelmi név megváltoztatásának indoklása

     A Vállalat anyavállalata az 1910-ben alapított Hitachi, Ltd., amelyből a vállalat 1956-ban kivált, és önálló vállalatként kezdett működni. Létrejötte óta a Vállalat magas szintű technológiai szaktudására támaszkodva számos egyedi termékkel látta el a társadalmat, és folyamatosan növekedett. A felvásárlás sikeres megvalósulását követően a Vállalat az új tőketulajdonossal együttműködve fokozni fogja erőfeszítéseit további reformok végrehajtása és a növekedés érdekében, azzal a céllal, hogy olyan vállalattá váljon, amely "kiemelkedő teljesítményének köszönhetően vezető szerepet tölt be a fenntarthatóság terén". A tőkestruktúra tervezett átalakítása által kínált lehetőséggel élve, a független működés irányába tett újabb lépés részeként a Vállalat megváltoztatja a nevét, hogy az megfeleljen az új növekedési fázisban kitűzött céloknak.

     4.    A névválasztással kapcsolatos háttérinformációk

     A "Proterial" név a következő három elemből összetevődő vállalati filozófiánk esszenciáját tükrözi: Küldetés: "A legjobb minőség elérhetővé tétele mindenki számára;" Jövőkép: "A kiemelkedő teljesítménynek köszönhetően vezető szerep elérése a fenntarthatóság terén"; valamint Értékek: "Az elvek következetes alkalmazása" és "Kölcsönös tiszteleten alapuló együttműködés". Az új név a "pro" és az "anyag (material) szavak kombinálásából ered."

     A "pro" cégünk három alapelvét tükrözi:

     Professional (Professzionális) - a várakozásokat meghaladó színvonalú munkavégzés
     Progressive (Haladó) - folyamatosan kihívásokat kereső hozzáállás
     Proactive (Proaktív) - vállalkozói szemlélet

     Az "anyag" (material) szó a cégünk eredeti technológiáinak alkalmazásával létrehozott, nagyteljesítményű anyagokra utal, amelyek cégünk három alapelvének (a "pro"-k) alapjául szolgálnak. Az ügyfeleink problémáinak megoldására és az értéknövelésre összpontosító hozzáállásunk alapján, vállalati filozófiánkat megtestesítő termékeinkkel és szolgáltatásainkkal igyekszünk hozzájárulni egy fenntartható társadalom létrehozásához.

     5.    A csoporthoz tartozó vállalatok kereskedelmi nevének módosulása

     Azoknak a Vállalat cégcsoportjába tartozó vállalatoknak a kereskedelmi neve, amelyekben jelenleg szerepel a "Hitachi" szó, elvileg szintén megváltozik 2023. január 4-én. Egyes vállalatok neve azonban, amennyiben lehetséges, már 2023. január 3-án módosul, míg másoké csak 2023. január 5-e után.

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220926005322/en/

Kapcsolat:
Akio Minami
Corporate Communications Dept.
Hitachi Metals, Ltd.
akio.minami.cq@hitachi-metals.com


Forrás: Hitachi Metals, Ltd.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.