OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 22. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. december 7., csütörtök 09:00

A 7 oktávos VILÁGSZTÁR Budapesten
    Budapest, 2023. december 7., csütörtök (OTS) - Dimash Kudaibergen először ad koncertet hazánkban.

    A több mint 4 milliós instagram követővel, valamint a hatalmas rajongó táborral rendelkező énekes 2024. május 4.-én Budapesten ad egy nagyon különleges show-t. A rengeteg külföldi teltházas koncertjei után eltökélt szándéka, hogy bevegye a PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNÁT is!
Éljük át együtt DIMASH KUDAIBERGEN fantasztikus előadását.

NE FELEDD:

Koncert: 2024. május 04.
Helyszín: Budapest, Papp László Sportaréna
Facebook.com / Dimash - Hungary
Infó: www.globalevents.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.