OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 22. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. december 8., péntek 16:00

A Vöröskereszt Nemzeti Múzeummal közös gyűjtéséhez a Magyar Posta is csatlakozik
    Budapest, 2023. december 8., péntek (OTS) - A Magyar Posta is csatlakozott a Vöröskereszt és a Nemzeti Múzeum közös kezdeményezéshez, amellyel a szervezők a rászorulókat támogatják az idei ünnepi időszakban.

    Az idei adventi időszakban december 8. és 21. között a Vöröskereszt és a Nemzeti Múzeum közös, "Karácsonyi Óriás Zokni Adománygyűjtés" elnevezésű karitatív akciója keretében a szervezők adományokat, elsősorban tartós élelmiszereket és játékokat fogadnak a Múzeumkertben. Az összegyűlt adományok elszállításáról a Magyar Posta Zrt. gondoskodik. A társaság naponta két fuvarral biztosítja az adományok eljuttatását a Vöröskereszt központi raktárába.
A kezdeményezéshez iskolák, oktatási intézmények is csatlakozhatnak, a csatlakozó intézményekből szintén a Magyar Posta szállítja el az adományokat.

"A Magyar Posta - az egyik legnagyobb hazai foglalkoztatóként - több ezer család életében van jelen. Meggyőződésünk, hogy minden apró gesztusnak nagy jelentősége van, ezért megtiszteltetés számunkra, hogy csatlakozhatunk ehhez a kezdeményezéshez és segítséget nyújthatunk azoknak, akiknek erre a támogatásra leginkább szükségük van" - mondta dr. Mikecz Péter, Posta Marketingkommunikációs főigazgatója.

A Magyar Posta 2023-ban is szerteágazó karitatív tevékenységgel támogatott számos közösséget és szervezetet. A 'Hol vagy, Kajla?' kampányban, amely lehetővé teszi az alsó tagozatos diákok számára, hogy kedvezményesen látogathassák hazánk legszebb helyeit, a Posta egész évben térítésmentesen szállítja a kezdeményezés kommunikációs anyagait és küldeményeit. Az Iskolakezdés, együtt! és a Szeretet.éhség. kampányokban szintén aktívan részt vesz a társaság, amelyben tanszerek szállításával és médiamegjelenéseken keresztül támogatja az Ökumenikus Segélyszervezetet. A Magyar Posta ezen felül országszerte 900 postára helyezett ki adománygyűjtő perselyeket, amellyel éves szinten mintegy 10 millió forinttal járul hozzá az Ökumenikus Segélyszervezet munkájához.

Magyar Posta Zrt.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.