OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 13. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. január 11., csütörtök 13:30

Az Inter.link a Rackhost Zrt.-t, Magyarország egyik legnagyobb szerver hoszting szolgáltatóját választotta budapesti jelenlétéhez
    Budapest, 2024. január 11., csütörtök (OTS) - Az Inter.link, a globális fenntartható hálózati szolgáltatásokat nyújtó NaaS (Network as a Service) vállalat 2024.01.11-én bejelentette, hogy már elérhető Magyarországon is, új partnerének, a Rackhost Zrt.-nek, Magyarország egyik legnagyobb szerver hoszting szolgáltatójának köszönhetően.

    Ez az együttműködés mindkét fél számára előnyös, mivel a Rackhost Zrt. IP-tranzit és DDoS-védelmi szolgáltatásokkal gazdagodik, az Inter.link pedig támogatást nyer a magyarországi terjeszkedéséhez.

A teljes cikk elolvasható és a forrás megjelölése mellett szabadon felhasználható:
https://www.rackhost.hu/blog/az-inter-link-a-rackhost-zrt-t-valasztotta/
https://drive.google.com/drive/folders/1A02_rLvVwvsdkGWaul80Wp1jSBpX0mT6?usp=sharing

Kontakt adatok:
Felhő-Sebők Beatrix
Marketing vezető
Telefonszám: +36 30 975 5729
E-mail: sebok.beatrix@rackhost.hu
Web: www.rackhost.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.