OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 22. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. február 16., péntek 10:50

Családi bölcsőde létesítése Nagytarcsán
    Nagytarcsa, 2024. február 16., péntek (OTS) - 2023.12.31-én Nagytarcsán újonnan épülő családi bölcsőde projekt befejeződött.

    A fejlesztés célja egy épületben három családi bölcsődei csoport létrehozása, 21 fő férőhellyel.

A fejlesztés eredményeként 2023 decemberében a projekt sikeresen lezárult. Tervek szerint 2024 márciusában megnyitja kapuit az új családi bölcsőde.

A kivitelezés könnyűszerkezetes technológiával készült, mely lehetővé tette a feszített határidő betartását. A gyors, környezetbarát technológia bölcsődei, családi bölcsődei területen történő alkalmazása még nem megszokott, de jól használható alternatívának ígérkezik.

Megvalósítás helyszíne: 2142 Nagytarcsa, Széchenyi utca 35.
A projekt azonosító száma: VEKOP-6.1.1-21-2021-00025.
Támogatás összege 696 576 714 Ft.
Projekt címe: Családi Bölcsődei férőhelyek kialakítása a Centroszet NKft-nél.
Kedvezményezett: Centroszet Nonprofit Kft.

További információ kérhető:
Némedi János ügyvezető,
nemedi@centroszet.hu, +36209588150
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.