OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 12. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. február 28., szerda 15:36

A magyar fejlesztésű Chameleon Smart Home segít a hotelek okosításában is
    Budapest, 2024. február 28., szerda (OTS) - A Smart Hotel Solution Zrt., a rendszerfüggetlen okosotthon-szakértő Chameleon Smart Home stratégiai partnere bemutatta okosotthonnal kombinált Hotelify szállodaüzemeltető rendszerét, amely lefedi a szállodai tartózkodás teljes folyamatát.

    A Hotelify, az első magas komplexitású, mobiltelefonon keresztül elérhető szállodai fejlesztés. A vendégek az appot letöltve számos kényelmi funkciót vehetnek igénybe, amely egyszerűbbé teszi a szállodai adminisztrációt, élvezetesebbé a tartózkodást.

"Célunk, hogy a lakóotthonok és a társasházak után újabb területeket hódítsunk meg, és a hotelek számára is elérhetővé tegyük innovatív okosmegoldásainkat. A Hotelify hozzájárul a vendégélmény növeléséhez, segíti az igényekhez igazodó humánerőforrás-menedzsmentet, az üzemeltetési költségek csökkentését, mindezt a professzionális hotelüzemeltetés jegyében" - mondta el Szarvas Péter, a Chameleon Smart Home alapító-tulajdonosa.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.