OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 12. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. március 11., hétfő 09:30

Az Illumination és a Nintendo a Super Mario Bros. világára épülő új animációs filmet jelent be
    Santa Monica, Kalifornia és Kyoto, Japán, 2024. március 11., hétfő (Business Wire/OTS) - Az Illumination (székhely: Santa Monica, CA, USA; alapító és vezérigazgató: Chris Meledandri) és a Nintendo Co., Ltd. (székhely: Kyoto, Minami-ku, Japán; megbízott igazgató és elnök: Shuntaro Furukawa, a továbbiakban "Nintendo") ma bejelentette a Super Mario Bros. világában játszódó új animációs film készítését.

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20240309684877/hu/

A Super Mario Bros. világán alapuló új animációs filmet a tervek szerint 2026. április 3-án mutatják majd be az Egyesült Államokban és világszerte számos további piacon, bizonyos helyeken pedig április hónap során.

A film producere Chris Meledandri, az Illumination alapítója és vezérigazgatója, valamint Shigeru Miyamoto, a Nintendo munkatársa és megbízott igazgatója, amelyet Matthew Fogel forgatókönyve alapján Aaron Horvath és Michael Jelenic rendezett. A filmet a Universal Pictures és a Nintendo közösen finanszírozza, világszerte pedig a Universal Pictures terjeszti.

Mélyen bekapcsolódva a filmgyártásba, a Nintendo célja, hogy a szórakoztatás révén mindenki arcára mosolyt csaljon, és továbbra is arra törekszik, hogy olyan egyedi szórakoztatást kínáljon, amely minél több emberhez eljut.

Az Illumination izgatottan várja a Nintendóval való együttműködése folytatását, amellyel az öröm és a felfedezés jellegzetes keverékét hozza el világszerte minden korosztály számára, lehetővé téve, hogy kapcsolatba lépjenek a világ egyik legnépszerűbb franchise-jának szeretett karaktereivel és történeteivel.


     -    Amit az Illumination-ről tudni érdemes

A Chris Meledandri által 2007-ben alapított Illumination a szórakoztatóipar egyik vezető animációs filmgyártója, amely többek között a "Gru (Despicable Me)"- a filmtörténet legsikeresebb animációs franchise-ja -, valamint a "The Super Mario Bros.: A film" (The Super Mario Bros. Movie), a "Lorax" (Dr. Seuss' The Lorax), "A Grincs" (Dr. Seuss' The Grinch) és "A kis kedvencek titkos élete" (The Secret Life of Pets), illetve az "Énekelj!" (Sing) című filmek megalkotója. Az Illumination gyűjteménye minden idők 10 legjobb animációs filmje közül hármat is tartalmaz. Az Illumination ikonikus, közkedvelt franchise-jai - emlékezetes és egyedi karakterekkel, globális vonzerővel és kulturális relevanciával átitatva - több mint 9 milliárd dollár bevételt hoztak világszerte. Az Illumination kizárólagos finanszírozási és forgalmazási partnerséget kötött a Universal Pictures-szel. Az Illumination következő filmje a "Gru 4" (Despicable Me 4), amely 2024. július 3-án kerül a mozikba.

     -    Amit a Nintendo-ról tudni érdemes

A japán Kyotóban található Nintendo Co., Ltd. integrált hardver- és szoftvertermékei révén olyan franchise-okat hozott létre, amelyek világszerte ismertté váltak, mint például a Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ és Splatoon™. A Nintendo célja, hogy mindenki számára egyedi, intuitív szórakozási élményt nyújtson, ezért videojáték-eszközöket gyárt és forgalmaz (például a Nintendo Switch™ rendszercsaládot), intelligens eszközökhöz való alkalmazásokat fejleszt és üzemeltet, illetve számos egyéb szórakoztatóipari kezdeményezésben, például vizuális tartalmak és vidámparkok terén működik együtt partnereivel. A Nintendo több mint 5,6 milliárd videojátékot és több minty 800 millió hardvert értékesített világszerte. A Nintendo Entertainment System™ több mint 30 évvel ezelőtti bevezetésétől kezdve napjainkig a Nintendo küldetése mindig az volt és a jövőben is az lesz, hogy olyan egyedi szórakoztatást kínáljon, amely szerte a világon mosolyt csal az emberek arcára.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20240309684877/hu/

Kapcsolat
Sarah Rothman - sarah.rothman@ledecompany.com


Forrás: Illumination


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.