OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 12. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. március 22., péntek 12:11

A Cineworld Group új vezetőkből, köztük a Cineworld International elnökéből álló vezetői csapatot jelent be
    London, 2024. március 22., péntek (Business Wire/OTS) - A világ második legnagyobb moziláncát képviselő Cineworld Group a mai napon bejelentette, hogy vezetői csapata Eduardo Acuna 2023-as vezérigazgatói kinevezését követően, valamint az Eric Foss elnökletével létrehozott új igazgatótanáccsal immáron teljessé vált. Az Acunához és a Cineworld Group csapatához Thomas Song pénzügyi vezérigazgató, Ben Hill humánerőforrás-vezérigazgató, John Henrich általános jogtanácsos, John Curry, a Regal kereskedelmi részlegének vezető alelnöke, valamint Javier Sotomayor a Cineworld International elnöke csatlakoznak.

    "Izgatottak vagyunk, hogy Tomot, Bent, Johnt, Javiert és Johnt vezetői csapatunkban üdvözölhetjük" - mondta Eduardo Acuna, a Cineworld Group vezérigazgatója. "Egyesített iparági tapasztalataikkal, vezetői és kommunikációs készségeikkel jó helyzetben vagyunk ahhoz, hogy a Cineworld Group globális növekedésének és sikerének előmozdítása érdekében a legjobb filmszínház csapatot vezessük."

Sotomayor több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a start-up vállalkozásokat, a marketinget, az üzletfejlesztést, az ellátási láncot és a stratégiai tervezést illetően a kiskereskedelem, a szórakoztatóipar és a pénzügyi szolgáltatások terén. Korábban Latin-Amerikában, az Egyesült Államokban, Ázsiában és a Közel-Keleten is dolgozott. Az elmúlt 20 év során a marketing, a stratégia, az ellátási lánc és az üzletfejlesztés területén különböző vezető pozíciókat töltött be a Cinépolisnál. Új szerepkörében Sotomayor az Egyesült Államokon kívüli nemzetközi csapatokat vezeti majd, beleértve Írországot, Lengyelországot, Csehországot, Szlovákiát, Magyarországot, Bulgáriát, Romániát, Izraelt, valamint az Egyesült Királyságban lévő Cineworldöt és a Picturehouse-t.

Song több mint 25 éves tapasztalatot hoz magával a vállalati pénzügyek, fejlesztések és befektetői kapcsolatok területéről. Legutóbb az Aimbridge Hospitality pénzügyi igazgatójaként szolgált.

Az elmúlt 20 évben Hill a mai Warner Bros. Discovery vállalat legtöbb részlegénél dolgozott, köztük a Warner Bros. Motion Pictures-nél, a Warner Bros. Televisionnél, az HBO-nál és a CNN-nél.

Henrich legutóbb a Sally Beauty Holdings, Inc. vezető alelnöke, főtanácsadója és titkára volt, és a könyvvizsgálói, szabályozási, információbiztonsági, illetve vállalati stratégiai csoportokat vezette.

Curry több mint 32 éves tapasztalattal rendelkezik a Regalnél. Curry legutóbb az élelmezési szolgáltatásokért felelős alelnökként olyan stratégiai kezdeményezések, innovációk és partnerségek kidolgozásáért volt felelős, amelyek növelték a vállalat élelmiszer- és italterületét.

Amit a Cineworld Groupról tudni érdemes
A Cineworld Group a világ egyik legnagyobb és földrajzilag legváltozatosabb moziláncát üzemelteti. A Regal, Cineworld, Picturehouse, Planet és Cinema City márkanév alatt a vállalat a vetítővásznak számát tekintve a második legnagyobb filmszínház-üzletágat képviseli az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Írországban, Izraelben, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Bulgáriában és Romániában.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20240321421366/hu/

Kapcsolat
Sajtóérdeklődések:
020 7413 3344
cineworld@hkstrategies.com


Forrás: Cineworld Group


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.