OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 13. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. március 28., csütörtök 11:02

Autóval utazik húsvétkor? Itt a teljes útfelújítási lista a hosszú hétvégére
    Budapest, 2024. március 28., csütörtök (OTS) - Itt az év egyik legnagyobb hosszú hétvégéje, amikor a hazai utak megtelnek autósokkal, hogy kiélvezzék a pihenést vagy meglátogassák szeretteiket Húsvétkor.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20240328_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20240328_002.jpg

Még több útfelújítás, számos lezárás országszerte. Érdemes előre megtervezni az útvonalat, hogy kevesebb időt töltsünk a dugóban. Javasolt ilyenkor is az autópályák kényelmét választani, ugyanis még így is gyorsabban haladhatunk az úticélunk felé.

Az útjavítások miatt kiemelten fontos, hogy indulás előtt tájékozódjunk, hogy az útvonalunkon várható lesz-e útkarbantartási munkálat. Induljunk el időben, hogy az esetleges torlódások ellenére is biztonságosan és időben érkezzünk meg az úticélunkhoz.

Hétvégén kamionstop is várható az autópályákon: március 28. 22:00-tól március 29. 22:00-ig, illetve március 30. 22.00-tól április 1. 22.00-ig tart, ezzel is könnyítve a személyautós forgalmat.

Az autopalyamatrica.hu szakportál összegyűjtötte az összes útfelújítási munkálat listáját.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.