OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 13. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. március 13., szerda 08:56

Tűz ütött ki az Óbudai Egyetem Kandó Kollégiumában - személyi sérülés nem történt
    Budapest, 2024. március 13., szerda (OTS) - Vélhetőleg egy zárlatos töltő okozott tüzet az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Kollégiumában a Bécsi úton. A tüzet a Katasztrófavédelem eloltotta, személyi sérülés nem történt, a lakhatatlanná vált szobák lakóinak az Óbudai Egyetem azonnal elhelyezést biztosított.

    A nagyvalószínűséggel zárlatos töltőkészülék okozta tüzet viszonylag rövid idő alatt eloltották a helyszínre érkező tűzoltók március 12-én este. A Bécsi úti kollégiumi épület harmadik emeletén ütött ki a tűz, amelyet hamar észleltek, és az ott tartózkodó diákokat kimentették, így személyi sérülés nem történt.
A károk felmérése után kezdődhet meg a megrongálódott épületrész felújítása, addig a használhatatlan szobák lakóinak az egyetem továbbra is szállást biztosít.

Budapest, 2024. március 13.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.